jueves, 14 de octubre de 2010

Aula Oberta 3er

Doncs la meva primera experiència a l’aula oberta va ser no molt bona perquè jo pensava que era per dir-ho de alguna manera per a “tontos”, perquè com només érem 12 persones ala classe i després també ens van dir que tot el que faríem a les classes el de pintar arreglar l’ institut etc..
Però quan van començar les classes et va agradant i et va agradant i et va agradant cada vegada mes, fins que estàs completament bé ala classe i esta 2 anys com diuen els profes; Sou uns privilegiats. Jajaja
A l’aula oberta hem fet moltes cosses com el fareu vosaltres ara, 1er arreglareu la classe, després ja començareu amb l’hort, estel, manteniment, ceràmica. Però també fareu moltes altres matèries apart de totes aquestes com son, Mates, Castellà, Català, Angles, alguna cosa de Física i Química...
Ami el mes hem va agradar va ser estel perquè apart de que t’ho passes bé aprens a cosir, treballar en equip per si no et surt alguna cosa algun dels teus companys/es etc.
I la que menys a sigút...
No la que menys m’agrada’t no la diré jajajaja!

Aquesta es la meva experiència a l’aula oberta de 3er.
En aquest video podem veure tot el projecte de com reutiliotzan un plinton podem fer un test de fusta, també veiem com fan unes xanques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario